På tal om grisar.

Kom över ett kombinerat österlänskt och västerlänskt horoskop.

Detta står att läsa om mig, det vill säga GrisFisken...


Graden av skarpsinnighet hos Gris/Fisken är så hög att den kan bli en stor börda för honom eller henne. Denna person känner mer än resten av oss. Gris/Fiskar är vänliga själar med obegränsad ambition. De är sensualister som älskar lyx och bryr sig oerhört mycket om seder och bruk. Utan tvekan är Gris/Fiskens största stötesten den moderna världen. Han är gammalmodig och fast rotad i gamla traditioner. Genvägar irriterar Gris/Fisken. Smeknamn går honom på nerverna. Prylar tråkar ut honom.


På grund av detta "handikapp" måste Gris/Fisken, som icke desto mindre är intresserad av vinster och befordran, jobba hårdare än andra. Han lägger detta ok av extra arbete på sina egna axlar. Hans idéer är lika fasta som hans känslor, som är både kompakta och ömtåliga. Han kommer inte att vika sig en tum om han tror att han har rätt. Han blidkar eller bortförklarar eller hittar någon bekväm väg ut, med stoltheten intakt.


Det som naturligtvis kan hända med en envis person med förhöjd känslighet är att andra kan reta och utnyttja honom. Detta förvärrar bara situationen och gör Gris/Fisken rasande. Men hans ilska är ingen som uttrycks. Den är ett långt, lågt kokande. Inga raserianfall eller scener. Bara ånga som pyser ut ur öronen.


Gris/Fisken är en godhjärtad individ, så hans tjurighet varar aldrig länge. Han eller hon känner verklig och djup tillgivenhet för vänner och kära och är mycket noga med att respektera lojaliteter. Han är en fredsbevarare och diplomat. Gris/Fisken vet hur han ska "ta" lättstötta, svåra människor. Han är klok och han är mycket uttråkad. Det är nästan som om Gris/Fisken vet bättre än andra människor och ger efter för resten av oss och våra barnsliga nycker.


Det som intresserar denna Gris allra mest är kultur och sammankomster. Historia fascinerar honom eller henne. Berättelser av farföräldrarna och sagor och legender av alla sorter fängslar denna berömvärda typ. Han eller hon håller sig ofta nära hemmet som vuxen och gifter sig med någon med liknande bakgrund. Gris/Fisken gör inga vågor, inte heller är han van att plaska lättsinnigt i bränningarna där han riskerar att bli fälld av en. Denna individ är inte blyg. Inte heller är han eller hon blödig. Men de är något tunnhudade och föredrar att ta den asfalterade vägen hem, undvika fallgropar, kratrar och prövningar.


Denna individ drar nytta av att vara det sista tecknet i båda zodiakerna. Både Grisen och Fiskarna avslutar sina forntida system. Som ett resultat av detta så har Gris/Fisken både en gammal, vis mans perspektiv och oturen att vara tvungen att samla allt bråte för en tolvårig, tolvmånaders cykel. Med andra ord, det är mycket som händer inuti dessa rika och bekvämlighetsälskande människor. Men somligt av det som händer är inte så behagligt. En Gris/Fisks liv måste ägnas åt att gå igenom spillrorna
och fundera ut vad som är mest användbart för honom eller henne.


Världen är för mycket för denna person. Hans hjärta är ofta tungt av medvetenhet. Han eller hon är sentimental och ändå resignerad. Hans föräldrar är en besvikelse och Gris/Fisken avgudar dem. Deras älskare är inte direkt perfekta, men de bryr sig passionerat om dem. Barn växer upp och lämnar hemmet och det är ett bakslag. Vad är kvar? Pengar. Lyx. Målningar. Skulpturer. Slottet. Bilen. Biblioteket.
De tusentals musikstrofer som Gris/Fisken bevarat.

NÖFF NÖFF

________________


Kommentarer
Postat av: E

Man tänker ju inte direkt grisfisk när man ser dej, men nu vet vi att grisfiskar tydligen är, eller åtminstone kan vara, otroligt attraktiva! :0)

2009-11-27 @ 11:06:41
URL: http://thetingeltangel.blogg.se/
Postat av: C

Undrar vad man kan läsa om en hundskorpion?

Ha en trevlig helg!

/C :)

2009-11-27 @ 14:16:02
URL: http://meraviglia.se
Postat av: Jag

E: ojoj, kommer vara röd om kinderna till påsk...minst :) Tack.



C: Fejjanmail väntar på dig.

2009-11-27 @ 14:42:50
Postat av: L

Kul att länken om astrologin kom till nytta! Själv har jag målat två tavlor och på det ena klistrade jag fast ett litet sk "guld"-hjärta". Fler ramar måste nu inhandlas ugen men jag måste också byta objekt- känns lite tafatt med blommor och hjärtan. Ha en skön vecka!

2009-11-29 @ 20:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0